Slagter-Riget

Åbningstider - I dag: Lukket

Smørrebrød & sandwich

Perfekt til uformelle sammenkomster hvor I gerne vil have nem og god mad.

Smørrebrød & sandwich

Perfekt til uformelle sammenkomster hvor I gerne vil have nem og god mad.

Smørrebrød & sandwich i luksusklassen

Hos Slagter-Riget finder du smørrebrød og sandwich i absolut topklasse. Vi forarbejder dagligt de bedste råvarer, så vi kan give en unik smagsoplevelse. Hverdag får vi friskbagt brød fra vores gode kolleger i Schweizerbageriet, og vi dagligt en ære i at udføre det gode slagterhåndværk når vi tilbereder hjemmelavet pålæg, gode syltesager og meget andet.

Hos Slagter-Riget byder vi på velsmagende smørrebrød og sandwich af højeste kvalitet. Vi sætter dagligt en ære i at forarbejde de bedste råvarer til en til unik smagsoplevelse. Vores dedikerede medarbejdere udfører med stolthed det gode madhåndværk, når de tilbereder vores hjemmelavede pålæg, lækre syltesager og meget mere til vores mange gode frokostvarer.

Det gode brød

Dagligt modtager friskbagt brød fra vores velrenommerede samarbejdspartner, Schweizerbageriet, da vi mener at det gode brød er et essentielt element i den gode sandwich eller et godt stykke smørrebrød.

Hos os er nøgleordene kvalitet, friskhed og omhu. Vi stræber altid efter at levere det bedste til vores kunder, og det afspejles i vores tilgang til. Vores smørrebrød og sandwich er nøje sammensat med omhyggeligt udvalgte råvarer, der sikrer den gode smagsoplevelse hver gang.

Sanwich eller smørrebrød til Frokost

Hos Slagter-Riget er der alt tid gang i den og vil elsker at servicerer vores mange glade kunder. Så kom ind og oplev vores mange lækre frokostvarer. Uanset om du ønsker at nyde en lækker sandwich på farten eller du har brug for det gode smørrebrød til skabe en hyggelig og uformel frokostoplevelse, så er vi klar med en perlerække af gode sandwich og lækkert smørrebrød i gourmetklassen.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom